Van Schetsontwerp naar impressie

Van Schetsontwerp naar impressie

In de afgelopen periode is door het ontwerpteam hard gewerkt aan diverse woningontwerpen. De woningen in Achter den Eijngel krijgen een dorpse en karakteristieke architectuur. De afwisseling van kleuren metselwerk en dakpannen, maar ook de verschillende kapvormen, dragen bij aan het typische dorpsgevoel. Met heel veel plezier presenteren we je de eerste beelden van de diverse woningtypes.

Bestemmingsplan
De verwachting was dat we begin november een onherroepelijk bestemmingsplan zouden hebben voor plan Achter den Eijngel in Lennisheuvel. Door het grote aantal lopende dossiers bij de Raad van State is de termijn voor het geven van een uitspraak helaas verlengd. We gaan er nu vanuit dat de Raad van State nog voor het einde van dit jaar een uitspraak geeft.

Verkoopprijzen
Inmiddels kunnen we al een kleine indicatie geven voor de verkoopprijzen. De 65 karakteristieke en duurzame woningen kunnen worden aangeboden vanaf circa € 265.000,- v.o.n. en de 13 vrije sector bouwkavels voor vrijstaande woningen starten vanaf circa € 150.000,-. Hierdoor wordt Achter den Eijngel een gevarieerd, ruim opgezette woonwijk met een aanbod voor uiteenlopende doelgroepen.

Presale
Graag geven we je een update over de presale. Momenteel worden de laatste puntjes op de i gezet voor de presale. We streven ernaar deze nog dit jaar op te kunnen starten. Als het zover is, ontvang je hiervoor een uitnodiging. Daarin geven we een uitgebreidere toelichting op deze presale.

Daarnaast is het project ook te volgen via Facebook (www.facebook.com/AchterDenEijngel) en Instagram (www.instagram.com/achterdeneijngel).